niedziela, 17 listopada 2013

Pasta z twarogu z rzodkiewką, szczypiorkiem i czosnkiem niedźwiedzim

Słoneczko gdzie jesteś?.... brakuje mi światła, a do wiosny jeszcze kawał czasu. 
Dzisiaj budzę się powoli z tańczącymi na lodzie pingwinami :)










Pasta z twarogu z rzodkiewką, szczypiorkiem i czosnkiem niedźwiedzim
(1 porcja)

  • 100 g chudego twarogu
  • 3 rzodkiewki 
  • czubata łyżka posiekanego szczypiorku
  • 1/2 łyżeczki czosnku niedźwiedziego
  • sól
  • pieprz
Rzodkiewkę i szczypiorek posiekać a następnie dodać do twarogu i wymieszać. Doprawić czosnkiem niedźwiedzim, solą i pieprzem. Doskonale smakuje z ciemnym pieczywem z ziarnami.





Śniadania do pracy/szkoły

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Będzie mi bardzo miło, jeśli zostawisz swój komentarz :)