tag:blogger.com,1999:blog-5590211526153859771.post2075433272248384541..comments2024-03-28T08:24:39.237+01:00Comments on Choochla: Zupa z borowików na kaczych skrzydełkachAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/08319086220081968118noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5590211526153859771.post-63015245313339084632013-05-14T15:33:52.868+02:002013-05-14T15:33:52.868+02:00O tak, choćby dlatego że zapach listków jest zdecy...O tak, choćby dlatego że zapach listków jest zdecydowanie łagodniejszy, mimo wszystko szkoda mi łamać delikatny aromat zupy grzybowej. Ja czosnek uwielbiam zarówno zwykły jak i niedźwiedzi w innych daniach a ten ostatni najbardziej lubię w sałatkach, sosach czy jako dodatek do duszonych warzyw. Czekam z niecierpliwością na relacje :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08319086220081968118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5590211526153859771.post-33143147880711587262013-05-14T11:33:29.695+02:002013-05-14T11:33:29.695+02:00Czosnek niedźwiedzi, to nie całkiem to samo co czo...Czosnek niedźwiedzi, to nie całkiem to samo co czosnek. Relacja za tydzień, lub dwa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5590211526153859771.post-72778870972222741132013-05-13T03:10:27.472+02:002013-05-13T03:10:27.472+02:00Czosnku nie lubię dodawać nawet do zup z tak mało ...Czosnku nie lubię dodawać nawet do zup z tak mało szlachetnych grzybów jak pieczarki, ale pokrzywa i sosna fantastyczny pomysł. Z niecierpliwością czekam na relację z eksperymentów. Pozdrawiam serdecznie :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08319086220081968118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5590211526153859771.post-35010099591686137482013-05-13T00:35:14.341+02:002013-05-13T00:35:14.341+02:00Bardzo podoba mi się ten przepis przez swoją "...Bardzo podoba mi się ten przepis przez swoją "ascetyczność". Zamierzam go sprawdzić w wersji oryginalnej, a później też w wersji "leśnej wiosennej+" - z dodatkiem niedźwiedziego czosnku, młodej pokrzywy oraz żywicznego odrostu gałązki sosny (z dużym umiarem) i wkładki w postaci dodanego na talerz mięsa obranego ze skrzydełka. Anonymousnoreply@blogger.com